ÈXIT ORGANITZATIU DEL I CROS BAIX MONTSENY

ÈXIT ORGANITZATIU DEL I CROS BAIX MONTSENY

L’Alcalde de Sant Celoni, la Regidora d’Esports i els representants del Consell Esportiu del Vallès Oriental, acompanyats per Joan Artero del Club Atletisme Baix Montseny, han presidit l’acte del lliurament de medalles i trofeus als primers classificats.

En una magnífica matinal del dissabte 3 de desembre i sota una puntualitat extrema, s”han desenvolupat les diferents proves per categories de edat en el circuit ubicat entre la pista d’atletisme, el camp de futbol de Can Sans i els corresponents voltants.

35 VOLUNTARIS

Un equip de 35 voluntaris han estat els artífex de l’èxit d’aquesta organització. El Club Atletisme Baix Montseny s’ha estrenat en l’àmbit organitzatiu del cros regional amb un resultat prou satisfactori.

La perfecta sincronització entre el jove equip d’àrbitres sota les ordres del Jutge Àrbitre Principal amb els controls en les diferents zones estratègiques, ha estat un dels detalls que han generat comentaris positius.

La senyalització ben realitzada per tot el circuit, amb cinta plàstica i cals a terra, ha estat també, un altre aspecte molt valorat pels participants.

La gestió dels resultats no ha pogut estar més puntual i eficient.

L’animació, informant als espectadors per la megafonia, també ha tingut la seva importància en el resultat final.

La presència preventiva de la Creu Roja ha donat una pinzellada de seguretat per a tots.

La eficient intervenció de la Policia Local habilitant noves zones per aparcar, desprès de superar-se tot l’espai existent ha sigut agraït pels visitants per les facilitats ofertes.

435 INSCRITS

De l’interès que ha despertat el I Cros del Baix Montseny ho demostra el fet que s’han rebut un total de 435 inscripcions per participar que, tot i amb algunes absències del darrer moment, han donat color i vistositat a la competició.

25 CLUBS

Atletes dels equips com el Saucony, CA Canovelles, Cornellà Atl, GA Lluïsos, CA Laietània, Cerdanyola, Molins de Rei, ISS l’Hospitalet, SES Can Record, CA Sant Celoni, Penya Apa Anem-hi, CA Lloret-la Selva, Joan Miró Canovelles, CA Olesa, CA Parets, CA Calella, C Triatló Castellfollit, CN Reus Ploms, CE Montornès, CN Caldes, C Bonasport, CA Mollet, C Cardedeu, CA Manresa i el CA Baix Montseny han mostrat el seu interès en participar.

RESULTATS OFICIALS

RESUM FOTOGRÀFIC

REPORTATGE VIDEOGRÀFIC

FOTO: El jove equip d’àrbitres han realitzat la seva funció correctament.

FOTO: El jove equip d’àrbitres han realitzat la seva funció correctament.