AQUEST DISSABTE EL I CROS DEL BAIX MONTSENY

AQUEST DISSABTE EL I CROS DEL BAIX MONTSENY

UNS 400 PARTICIPANTS DE 25 CLUBS CATALANS INSCRITS PER PARTICIPAR 

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni, la Federació Catalana d’Atletisme i el Consell Esportiu del Vallès Oriental, el Club Atletisme Baix Montseny organitza aquesta primera edició del Cros que serà puntuable pel Campionat Comarcal Escolar.

En el circuit ubicat als voltants de la pista d’atletisme de Sant Celoni, a partir de 2/4 de 10 del matí es desenvoluparan les diverses carreres per categories de edat.

Atletes dels equips com el Saucony, CA Canovelles, Cornellà Atl, GA Lluïsos, CA Laietània, Cerdanyola, Molins de Rei, ISS l’Hospitalet, SES Can Record, CA Sant Celoni, Penya Apa Anem-hi, CA Lloret-la Selva, Joan Miró Canovelles, CA Olesa, CA Parets, CA Calella, C Triatló Castellflorit, CN Reus Ploms, CE Montornès, CN Caldes, C Bonasport, CA Mollet, C Cardedeu, CA Manresa i altres que, juntament amb els participants del nostre Club, ja han presentat les corresponents inscripcions abans de finalitzar el termini previst en el Reglament de la Competició.

Un equip de voluntaris format per unes 35 persones s’en farà càrrec dels diferents aspectes de l’organització.

Entre les personalitats que assistiran, està anunciada la presència de la Sra. Magali Miracle, Regidora d’Esports de l’Ajuntament i el Sr. Santiago Jané, Secretari del Consell Esportiu del Vallès Oriental.

REGLAMENT

Amb la col·laboració de:

serbloc

 

CARTELL-CROS