ÈXIT ORGANITZATIU DE LA MARXA

ÈXIT ORGANITZATIU DE LA MARXA

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni, ha tingut lloc la celebració de les proves de marxa organitzades pel nostre Club, participant un grup d’atletes que han donat emoció a la magnífica matinal esportiva. Cal destacar el debut dels atletes del Club Atletisme Baix Montseny, Marçal Escalona i Xavier Marin que van realitzar una bona actuació.

A les pistes de l’Estadi Municipal d’Atletisme de Sant Celoni, s’han desenvolupat les proves de marxa, resultant vencedors absoluts a les categories masculina i femenina, els germans Galin.

A la prova masculina, el vencedor ha estat el júnior Adrià Galin, seguit per l’atleta olímpic, Ricard Pueyo i per l’atleta francès Marc Lassus. Els atletes del nostre Club,Marçal Escalona i Xavier Marín, van assolir la segona posició entre els cadets i el tercer lloc en veterans respectivament.

A la competició femenina, desprès d’una sortida molt ràpida d’Anna Galin, aquesta atleta es va distanciar uns metres per davant d’un grup perseguidor de tres atletes format per Anna Gabarrón, Marta Girona i Maria José Artero, essent aquesta qui va aconseguir desfer-se’n del grup i enllaçar amb la capdavantera per anar bona part de la prova conjuntament en un frec a frec que no es decidiria el seu desenllaç fins a la darrera volta quan Anna Galin va acabar imposant-se per 7 segons.

El més jove, Joaquím Pueyo, va realitzar un molt bon registre per a la seva edat.

En definitiva, tots els atletes van demostrar que estan de ple en el període de preparació,  en els inicis d’una nova temporada i cercant la forma física per als propers mesos.

Una jornada amistosa i cordial on el bon ambient i l’esportivitat van ser els protagonistes.

VIDEO

RESULTATS

RESUM FOTOGRÀFIC

Adria-Galin-Ricard-Pueyo-Marc-Lassus1

CIMG16951