EL BARÇA DOMINA LA CURSA DEL REMEI

EL BARÇA DOMINA LA CURSA DEL REMEI

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, la Diputació de Barcelona, el Consell Esportiu del Vallès Oriental i l’Empresa Serbloc, hem organitzat la I CURSA DEL REMEI el diumenge 9 d’octubre en el circuit urbà del Parc Pau Casals i del Passeig del Remei de Santa Maria de Palautordera.

Els atletes del nostre Club, Ivan Soler, primer en minis nois, Helena Granje, primera en minis noies, Ivana Salicrú, primera en juvenils,Fanta Sisse, segona en infantils i Marcel Gual, tercer en Benjamins han estat els atletes més destacats.

Amb una setantena d’atletes participants dels clubs, Castellar del Vallès, Laietània de Mataró, Sant Celoni, FC Barcelona, i Baix Montseny s’han disputat les 11 proves corresponents a les diferents categories per edats que constaven en el programa de la Cursa.

L’equip d’organització ha sabut estar a l’alçada, mantenint en tot moment una puntualitat cronomètrica en els horaris, una molt bona gestió de les inscripcions i els resultats, així com una excel·lent actuació dels jutges en les sortides i arribades. L’acte del lliurament dels trofeus s’ha realitzat sense demora, cloent-se la matinal amb la rifa del pernil que va mantenir l’atenció dels assistents fins al darrer moment.

VIDEO

RESULTATS

RESUM FOTOGRÀFIC

20111009_098-Cursa-del-Remei-Benjami-Fem1