JULIOL ATLÈTIC AMB EL MEETING INTERNACIONAL DE BARCELONA

JULIOL ATLÈTIC AMB EL MEETING INTERNACIONAL DE BARCELONA

METING-BARCELONA2

La primera activitat atlètica del nostre Club ha estat el Juliol Atlètic, unes activitats realitzades a les Pistes d’Atletisme de Sant Celoni on han participat atletes de diverses edats.

 

Els dilluns, dimecres i divendres del passat mes de juliol, sota la direcció de l’entranadorAdrià Gabarrón, s’han desenvolupat un seguit d’entrenaments d’iniciació i aprenentatge de diverses disciplines atlètiques. Tanmateix, entre les activitats, es va organitzar una viatge a Barcelona per presenciar, a l’Estadi Olímpic, el Meeting Internacional d’Atletisme.

 

Cal assenyalar que es van realitzar diversos controls en les següents proves: 60 m. llisos, 150 m. llisos, 1.000 m. llisos, 60 m. tanques, Llargada i Pes.

 

Entre els atletes assistents, una vintèna de joves escolars i altres de més grans, es va generar un clima positiu i tots ells van ser obsequiats amb una còmoda i pràctica motxilla per deferència del. Vicepresident Sr. Ibán Soler qui va fer entrega en la darrera jornada.

 

Aquesta activitat ha estat la primera organització per la UNIÓ ATLÈTICA BAIX MONTSENY essent, sense dubtes, el preludi del que seran un seguit d’activitats atlètiques en el Baix Montseny.