JORNADA D’INTEGRACIÓ A SANT CELONI

JORNADA D’INTEGRACIÓ A SANT CELONI

Gran jornada atlètica la viscuda aquest dissabte 11 de maig a la pista de Sant Celoni, participant en una mateixa competició, atletes escolars, federats i discapacitats.

Amb un programa de proves de llançaments, salts, velocitat i resistència, s’han aplegat atletes de diferents comarques per participar en una jornada on uns atletes han demostrat les seves condicions, assolint marques mínimes d’accés als diferents Campionats de Catalunya, altres han realitzat millores en els seus registres personals i altres han demostrat un alt nivell d’esportivitat participant amb gran entusiasme. Tots els atletes han estat mereixedors de l’aplaudiment per les seves actuacions.

AFADIS BAIX MONTSENY

Excel·lent la feina que realitzen els dinàmics membres de l’Associació de Familiars de Discapacitats del Baix Montseny. Setmanalment programen diverses activitats per als seus nens i nenes i avui ha estat el dia de realitzar l’esport de l’atletisme.

Uns participants que amb il·lusió i moltes ganes de corre han demostrat que no hi ha barreres de cap mena per practicar l’atletisme, participant una vegada més en les competicions que el nostre Club organitza.

ELS NOSTRES ATLETES

En aquesta jornada han estat diversos els atletes dignes de destacar per la seva participació.

Les Cadets Fanta Ciso i Carla Gallego han realitzat el salt d’alçada i els 100 m. l.

Frank Garcia i Sergi Rodríguez de la categoria d’alevins han competit com mai ho havien fet registrant uns bons resultats en els 2.000 metres, els 600 metres, el salt de llargada i els 60 metres.

A la categoria benjamí, Anais Fugarolas ha participat en els 1.000 metres, salt de llargada i els 60 metres, superant tots els seus anteriors registres.

Els prebenjamins, Axel Garcia i Anna Rodríguez han competit dignament en el salt de llargada i en els 60 metres, igual que el més petit de tots l’Eric Fugarolas que ho ha fet en el salt de llargada i en la prova velocitat.

L’atleta juvenil Albert Galin, ha participat en els 800 metres instaurant el Rècord Social de la distància.

Una excel·lent jornada atlètica d’integració la d’aquest dissabte.

Resultats Oficials

Resum Fotogràfic (gentilesa de Jaume Coris)