III CROS DEL BAIX MONTSENY

III CROS DEL BAIX MONTSENY

Aquest dissabte 21 de desembre s’ha disputat la tercera edició del cros de Baix Montseny. Els atletes del club Thor Gonzàlez, Eloi Moreno i Erika Méndez entre els més petits i Andreu Alvaruiz i Carme Freire, entre els més grans han participat amb gran entusiasme i esportivitat..

Una matinal freda.

Els atletes que s’han presentat per participar s’han trobat amb una matinal freda que no ha estat obstacle per competir en un ambient autènticament de cros hivernal.

Una bona participació

Prop de 150 atletes s’han acostat en aquesta tercera edició del Cros del Baix Montseny que organitza el nostre Club.

Importants Clubs presents

En total han participat prop d’una vintena de Clubs de Catalunya, destacant com a més importants els següents: CA Calella, CA Canovelles, CA Montornès, GA Lluïsos de Mataró, Adidas Domingo Catalan, JA Sabadell, CN Reus Ploms, CD Palafolls, CA Nou Barris, CA Igualada, CA Sant Just, AA Tona, FACVAC Valls, UA Barberà, Cerdanyika CHA, CA Parets, CA Sant Boi, Ripollet UA, CA Sant Celoni i el nostre, CA Baix Montseny

Les escoles també han participat

Destaquem la participació d’escoles com el CP Josep Pallerola, Les Llises, Sant Martí, Montegutt, Mil·lenari, entre altres que també han volgut estar presents.

Els voluntaris col·laboradors

Un magnífic equip de voluntaris ha fet possible una organització perfecte en tots els sentits. Des de la gestió de la zona d’aparcament de vehicles, el procés de les inscripcions, la realització dels resultats, la senyalització i marcatge del circuit, així com la informació per megafonia del desenvolupament de les diverses proves, han estat uns detalls acuradament treballats per l’equip d’organització.

El control tècnic

El Comitè Català de Jutges ha designat els col·legiats corresponents per assegurar el bon desenvolupament de les proves programades, actuant designat per la FCA com a Jutge Àrbitre, Adrià Galin. Tots ells han estat a gran nivell controlant les sortides, les arribades i les voltes dels participants.

El servei de massatges

Els atletes que ho han necessitat han gaudit d’un servei de massatge per a la recuperació muscular després de l’esforç que l’organització ha posat a la seva disposició.

El lliurament de les medalles

L’acte, que s’ha realitzat en acabar les proves, ha estat presidit pels membres del Consell Esportiu del Vallès Oriental.

Els atletes del Club.

Tots els nostres atletes han participat mostrant una gran esportivitat i un esperit de superació dignes d’elogi.

Categoria Prebenjamins.- Eloi Moreno.

Categoria Benjamins.- Thor González i Érika Mendoza

Categoria Sèniors.- Andreu Alvarruiz.

Categoria Veteranes.- Carme Freire.

RESUM FOTOGRÀFIC (properament seran publicades)

2013-12-21-10.22.02-800x600

2013-12-21-10.20.22-800x600
2013-12-21-12.17.25-800x600

2013-12-21-12.22.03-800x600

2013-12-21-12.36.48-800x600