HELENA GRANJE GUANYA EL CROS BAIX MONTSENY

HELENA GRANJE GUANYA EL CROS BAIX MONTSENY

L’atleta del nostre Club, Helena Granje, es proclama vencedora a la seva categoria de la 1ª edició del Cros Baix Montseny. Altres atletes destacats han estat, Marc Selva, tercer en promeses masculins, Fanta Cissé, quarta en infantils femenines i Anna Talón, quarta en benjamines femenines.

Durant la matinal de cros realitzada al circuit de la zona esportiva de Can Sans, han estat diverses les satisfaccions que ens ha reportat la competició. A la categoria dels més petits, la Mini, Helena Granje es va imposar a totes les participants, creuant la línia d’arribada en la primera posició, fet que li va permetre pujar al graó més alt del podi per recollir la medalla.

A la categoria de promeses masculins, va ser un altre atleta del nostre club el que va pujar al podi, en aquest cas Marc Selva va finalitzar en la tercera posició.

Altres atletes que van lluir-se amb una bona actuació van ser, Fanta Cissé i Anna Talón, que van ser quartes en les categories infantils i benjamines femenines respectivament, Aleix Serra, 11è en alevins masculins, Gerard Granje, 13è en benjamins masculins i Joan López 25è a la mateixa categoria de benjamins.

L’Alcalde i la Regidora d’Esports de Sant Celoni han donat el seu suport al Club i amb l’entrevista mantinguda amb el nostre President que els hi ha confirmat la realització de properes organitzacions atlètiques, l’Ajuntament recolzarà aquestes iniciatives.

Podem constatar amb satisfacció que a cada jornada de cros, son diversos els atletes del Club que van assolint llocs d’honor en les diferents curses en que participen. El treball dels nostres entrenadors, Joan i Adrià en els seus grupets d’iniciació a l’atletisme, està donant els seus primers fruits, tot es qüestió de perseverar.

FOTO: Helena Grange al graó més alt del podi.

FOTO: Helena Grange al graó més alt del podi.