FANTA CISSE, SEGONA I PAULA SOLER, TERCERA

FANTA CISSE, SEGONA I PAULA SOLER, TERCERA

Aquesta setmana els atletes del Club han participat en el XXX Cros Escolar de Sant Sadurní a Montornès del Vallès. El resultat ha estat excel·lent, Fanta Cissé, segona a la categoria infantil femenina, Paula Soler, tercera entre les alevins femenines. Tanmateix, podem qualificar de molt bons els resultats assolits per Iker Arestizábal iAleix Serra, 4art i 8è respectivament a la categoria dels alevins masculins, Gerard Granje, 9è entre els benjamins masculins i els més petits del Club, els que corresponen a la categoria Mini, Iban Soler i Oriol que han finalitzat en els llocs 4art i 8è.

La tercera jornada comarcal de Cros s’ha disputat organitzada pel Club Atletisme Montornès en el circuit ubicat al recinte firal junt al Pavelló d’Esports i dintre de les festes de Sant Sadurní.

La matinal atlètica, iniciada a les 10 hores del matí, va cloure pels voltants de 2/4 d’1 del migdia amb l’agradable i satisfactòria experiència de veure a dues atletes del nostre Club, pujar al podi per recollir les seves medalles.

Els nostres atletes es van superant setmana a setmana assolint, en cada competició, millors resultats ja que en el seu conjunt tots van realitzar una magnífica actuació.