ELS ATLETES DEL BARÇA DOMINEN AMPLIAMENT LA III CURSA DEL REMEI

ELS ATLETES DEL BARÇA DOMINEN AMPLIAMENT LA III CURSA DEL REMEI

Aquest dissabte 19 d’octubre el Club ha organitzat la tercera edició de la CURSA DEL REMEI amb una participació d’honor amb els atletes del FC Barcelona que, sota la direcció tècnica de l’entrenador Ramon Barjuan han aclaparat tots els primers llocs en les distintes classificacions.

Omar El Salmouny (FC Barcelona) i Carme Freire (CA Baix Montseny) han estat els guanyadors absoluts en la distància dels 10 Km.

Altres atletes destacats del Club han estat Andreu Alvarruiz que ha estat primer dels sèniors i Albert Galin, tercer entre els juvenils, tots ells sobre els 10 Km.

També s’han programat curses per a les categories inferiors en unes distàncies més apropiades per a les seves edats.

L’acta del lliurament dels trofeus s’ha realitzat en acabar les curses sota la presidència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament.

En aquesta organització del Club Atletisme Baix Montseny han col·laborat l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, la Diputació de Barcelona, el Consell Esportiu del Vallès Oriental així com l’Assemblea Comarcal de la Creu Roja i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Maria de Palautordera.

RESULTATS OFICIALS

RESUM FOTOGRÀFIC (GENTILESA DE CARLOS SÁNCHEZ)

 

sortida

 

CURSA-REMEI-2013