CURSA DEL REMEI 2019

CURSA DEL REMEI 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Nil Romero, guanya la Semi Cursa

 Sònia Martínez  (2) i Adrià Galin (3) fan podi als 10 Km.

Aquest dissabte 19 d’octubre, en el circuit ubicat al Parc Pau Casals i el Passeig del Remei, hem organitzat la novena edició de la Cursa del Remei.

LA SEMI-CURSA I LA MINI-CURSA

Hem de felicitar als joves atletes de l’Escola d’Atletisme del Club que s’han estrenat aquesta temporada realitzant unes excel·lents curses.

Anette, Eva, Paula, Nil, Joel, Inés, Èlia, Valentina, Itziar, Roger, Èric, Eloi i Edgar. Tots han realitzat una competició molt lloable i les entrenadores Anna i Estel en poden estar satisfetes.

Menció especial pel Nil Romero que es va imposar a tots els participants en els 1.000 metres, arribant a la línia de Meta destacat per proclamar-se vencedor.

ELS 10 KM

Els atletes grans han realitzat la distància clàssica dels 10 Km, cursa en la que ha tingut  una importamt representació dels verd-i-blancs.

Sònia, Adrià, Marçal, Laureano, David i Joaquim han estat els nostres protagonistes als que felicitem pel seu bon rendiment.

ELS PODIUMS DEL CLUB 2019

Enguany els nostres atletes han obtingut un primer lloc en la Semi Cursa amb Nil Romero, un segon lloc a la Cursa Femenina amb la Sònia i un tercer lloc en els homes amb l’Adrià als que felicitem pel seu esforç.

RESUL_CURSA_REMEI_2019

Foto: Alguns atletes del Club, després d’acabar la seva cursa.