CROS DEL BAIX MONTSENY

CROS DEL BAIX MONTSENY

 

 

 

 

 

 

 

 

Mari Carmen Molina, vencedora.

El dissabte 18 de desembre, el Club va organitzar la XIena edició del Cros que, al mateix temps va ser Campionat Comarcal i Campionat Social.

A la prova Open femenina la guanyadora va ser la nostra entusiasta atleta Mari Carmen, revalidant per tercera vegada les victòries en les edicions dels anys 2011 i 2012.

Altres atletes també ho van fer molt bé, com Adrià Galin, Laureano López i Cándido Ferreiro,  que van ser segon, tercer i quart en la prova Open masculina.

Però el millor de tot van ser els joves, Alicia Salas finalitzà en la 5ena posició entre les U18. Eva Martínez i Júlia Carballo obtingueren medalla en la categoria U16 per ser primera i segona.

Martí Lerones va ser el guanyador del Campionat Social U16, igual que Lucia Torija que va ser la vencedora en U14.

Nil Ronero arribà en la 7ena posició dels U14.

Entre les noies U12, Èlia Vila, quarta. Itziar Flamarich, sisena i Erica Romeu, setena. Totes elles van estar en un bon nivell.

Pel que fa als U10 també van competir amb ganes. Alessandro Compareto, en el seu debut, va arribar el 9è. Daniel Aguila el 17è i Gerard Ruiz el 21è. Tots molt bé.

Finalment entre els més petits de la categoria U8, Martí Ruiz el 5è i Marc Santos el 9è, van completar la participació dels verd-i-blancs en aquest campionat de cros.

RESUM FOTOGRÀFIC AQUÍ

Cortesia de Félix Salas

Foto del pòdium masculí absolut.

HISTORIAL GUANYADORS