BONA ACTUACIÓ DELS NOSTRES ATLETES A MOLLET

BONA ACTUACIÓ DELS NOSTRES ATLETES A MOLLET

Organitzat pel CA Mollet, el dissabte 19 de novembre, els nostres atletes han realitzat una bona actuació assolint llocs destacats en les diferents categories.

Ivan Soler podi i Helena Granje i Fanta Cissé medallistes.

ELS MINIS

Ales 12 del migdia i com a cloenda de la matinal de competicions, van córrer els més petits. En aquesta ocasió sobre la distancia dels 200 metres, Ivan Soler tornà a pujar al podi al classificar-se en el tercer lloc, mentre que, Helena Granje en el seu debut realitza una brillant cursa i acaba en la sisena plaça assolint la medalla.

ELS PREBENJAMINS

En aquesta categoria de prebenjamins i en un recorregut de 500 metres, Ibai Arestizábal finalitzà en una excel·lent posició.

ELS BENJAMINS

Gerard Granje, també va realitzar una bona classificació entre els benjamins que van disputar la seva cursa sobre un recorregut de 1.000 metres pels voltants de la pista d’atletisme.

ELS ALEVINS

En la categoria d’alevins, Paula Soler realitza una bona carrera i acaba la dotzena, per la seva part,Aleix Serra també demostra el seu bon rendiment realitzant una bona actuació.

ELS INFANTILS

A la prova d’infantils femenines, Fanta Cissé, arriba en el sisè lloc i Carla Gallego en la vuitena plaça. A la mateixa categoria en nois, Iker Arestizábal resultà el novè.. el

En definitiva una bona actuació dels atletes del nostre Club.

cursa-del-remei

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA