ATLETES AFADIS

ATLETES AFADIS

El nostre Club col·labora amb l’Associació de Familiars de Discapacitats del Baix Montseny AFADIS organitzant proves perquè els seus atletes puguin participar.

Un dels objectius del nostre Club des del mateix moment de la seva fundació, es el d’oferir la possibilitat de practicar l’atletisme a totes aquelles persones del Baix Montseny que, tenint qualsevol tipus de discapacitat, vulguin integrar-se en l’activitat atlètica.

L’any passat ja vam organitzar algunes competicions com la Jornada Atlètica d’Integració, la Cursa del Remei, el Gran Premi de marxa i el Cros del Baix Montseny. L’Associació AFADIS ha anat incorporant-se, poc a poc, amb els seus atletes participant en les diferents proves.

Des del Club ens proposem eliminar qualsevol barrera per a la pràctica de l’atletisme. Entenem que tothom ha de tenir els mateixos drets i en aquest sentit oferim la possibilitat de realitzar  l’esport de l’atletisme adaptat a totes aquelles persones que ho vulguin.

A la darrera jornada atlètica organitzada a la pista de Sant Celoni vam tenir l’oportunitat de programar unes proves on, conjuntament, van participar atletes escolars, federats i discapacitats.

Una jornada esplèndida on el protagonista va resultar ser la gran esportivitat i el bon ambient entre tots els que vam compartir la matinal.

Magnífic i digne de ressaltà es el treball que realitzen els membres de AFADIS, incansables i constants, no paren d’oferir activitats als nens i nenes de l’Associació, els quals ja saben que, des del Club Atletisme Baix Montseny estem disposats a seguir col·laborant per oferir la nostra organització en aquells esdeveniments atlètics en que desitgin participar.

RESULTATS AFADIS

 RESUM FOTOGRÀFIC (FACEBOOK AFADIS)