EXCEL•LENT TEMPORADA DE CROS

EXCEL•LENT TEMPORADA DE CROS

Els nostres atletes han realitzat una excel•lent temporada de cros. Fernando López de Sagredo, Carla Gallego i Albert Galin han estat els guanyadors en el cros del Baix Montseny, Sant Celoni i La Roca.

FERNANDO LÓPEZ DE SAGREDO

Atleta de la categoria de Promesa, Fernando López de Sagredo va imposar-se entre els atletes de la seva categoria amb una clara superioritat en el II Cros del Baix Montseny que va organitzar el nostre Club el passat 22 de desembre.

CARLA GALLEGO

Va ser en el cros de Sant Celoni del 20 de gener on la Carla Gallego va ser la guanyadora a la categoria de les cadets femenines.

ALBERT GALIN

El Juvenil Albert Galin, contra tot pronòstic, va realitzar un recital a La Roca del Vallès, guanyant àmpliament en la seva categoaria.

 No hem d’oblidar que aquestes importants victòries han anat acompanyades d’altres molt bones actuacions en el Cros dels Arenys, Montornès i Canovelles on atletes comEulàlia Ferran, Pau Garcia, Frank Garcia, Sergi Rodríguez, Blau Martí, Sofia Garcia, Vera Pérez, Jordi Gisbert, Anaïs Fugarolas, Anna Rodríguez, Erik Fugarolas, Adrià Gabarrón,  Marc González, Joan Anglada, Pol Sánchez, Axel García, Martí Garcia, Eric Sánchez i altres.

Una magnífica temporada la que han realitzat tots els atletes de la Tribu Verda que a partir d’aquest mes de febrer es centraran en les activitats de pista.

Fernando López

Fernando López

Carla Gallego

Carla Gallego

Albert Galin

Albert Galin