RECONEIXEMENT ALS ATLETES SUB23

RECONEIXEMENT ALS ATLETES SUB23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arellano, capdavanter de l’equip, Regragi, Moré, Pérez i Matas.

 

 

Aquest proper divendres 9 de març, el Club realitzarà un reconeixement públic als atletes integrants de l’equip Sub23 de cros que tant dignament es van guanyar la qualificació a Caldes de Malavella, en motiu del Campionat de Catalunya, i tant brillantment van disputar el Campionat Estatal a Gijón el passat 25 de febrer.

Alex Arellano, Ilías Regragi, Ferran Moré, Alán Pérez i Sergi Matas, amb l’entrenador, Antonio Hernández, seràn objecte d’aquest acte que presidiran els màxims responsables de l’Ajuntament i de la Federació Catalana d’Atletisme.

La cerimònia tindrà lloc a la Sala d’Actes de la primera planta de l’espai de cultura de la Rectoria Vella de Sant Celoni a partir de les 7 hores de la tarda, emmarcant-se dins de l’acte de presentació del Campionat de Catalunya de 10.000 metres que el Club organitza a la Pista Municipal d’Atletisme de Sant Celoni.

Els atletes del Club Atletisme Baix Montseny han fet història al ser la primera vegada, des del 1975 en que es va iniciar l’atletisme, que un equip participés en un Campionat Estatal de la especialitat.

Per tant, felicitem als qui han fet possible aquest èxit sense precedents.

Cartell del Campionat Estatal celebrat a Gijón.