OBJECTIUS ASSOLITS EN EL 33è CROS DELS ARENYS

OBJECTIUS ASSOLITS EN EL 33è CROS DELS ARENYS

Els atletes verd-i-blancs del Club s’han desplaçat aquest dissabte 17 de novembre per participar en el seu primer cros de la temporada. Marc González en Cadets i Pau García en Alevins assoleixen medalla al classificar-se entre els primers.

En un matí boirós amb fines gotes de pluja que s’han esvaït al llarg de la jornada, la tribu verda ha estat present en el Cros dels Arenys, obtenint uns resultats força interessants.

Marc González, a la categoria de cadets, ha realitzat una magnífica cursa classificant-se entre els primers i assolint la corresponent medalla acreditativa.

A la categoria de cadets femenines, Carla Gallego, ha estat la nostra representant amb una molt digna actuació.

La infantil Sofia García, en el seu debut atlètic ha complert amb l’objectiu previst de classificar-se i assolir experiència en la seva primera competició.

A la prova dels alevins masculins han estat tres els atletes del Club en competició, Pau Garcia, extraordinàriament entre els primers, ha obtingut la seva primera medalla, mentre que, Frank García i Sergi Rodríguez han arrodonit una brillant actuació.

Anaïs Fugarolas, entre les benjamines, ha deixat constància de la seva participació amb un resultat força positiu.

I, entre els més petits, el més petit de tots els participant, Erik Fugarolas, tot nervi i coratge, realitzant en la seva primera experiència atlètica una participació força profitosa.

Per acabar, la cursa Open sobre una distància de 5.840 metres, l’atleta sènior Adrià Gabarrón i el juvenil Albert Galin han estat els darrers atletes del Club que han participat en aquesta jornada.

En definitiva, una matinal de convivència, d’esportivitat i competició, malgrat algunes caigudes sense importància, els nostres atletes han assolit els objectius previstos de participar, adquirir experiència i passar-s’ho be.

 

 

FELICITATS A TOTS !!!

1-MARC-GOMZÁLEZ

Foto 1: Marc González

 

2-CARLA-I-SOFIA

Foto 2: Carla Gallego i Sofia Garcia

 

3-SERGI-FRANK-I-PAU

Foto 3: Sergi Rodríguez, Frank Garcia i Pau Garcia

 

4-ERIK-I-ANAIS

Foto 4: Erik i Anaïs Fugarolas

 

5-ALBERT-I-ADRIÀ

Foto 5: Albert Galin i Adrià Gabarrón