MEDALLA DE BRONZE PER JOAN ARTERO A VALÈNCIA

MEDALLA DE BRONZE PER JOAN ARTERO A VALÈNCIA

L’atleta del Club, Joan Artero, ha participat aquest darrer 4 d’abril, en el Campionat Estatal de Triatló, assolint un excel·lent resultat al classificar-se en la tercera posició de la seva categoria i emportar-se la medalla de bronze.

Joan Josep Artero, va desplaçar-se a València per afrontar el repte de participar en la modalitat de paratriatló mitja distància i el resultat va ser molt positiu al finalitzar en la tercera posició.

La competició es va iniciar amb 1.900 metres de natació, continuant amb 90 quilometres en tandem i finalitzant amb 21 quilometres de cursa a peu, Artero va realitzar els següents parcials: 21’23 – 3h14’18 – 1h42’15, finalitzant amb un temps total de 5h17’56.

El Triatló es una de les especialitats esportives més dures que existeixen, els triatletes han de combinar la natació, el ciclisme i la cursa a peu, això sense parar, requerint-se un alt grau d’entrenament però, també de força de voluntat.

Aquest atleta es un exemple d’esportista i ens congratulem de tenir-lo entre nosaltres alhora que li expressem la nostra felicitació pel bon resultat obtingut.

TRIATLO-VALENCIA