MAGNÍFICA FESTA DE L’ESPORT 2012

MAGNÍFICA FESTA DE L’ESPORT 2012

Gran participació a la Festa de l’Esport desenvolupada al Parc Pau Casals de Santa Maria de Palautordera amb el suport de l’Ajuntament de Santa Maria de Palutordera i la Diputració de Barcelona.

Una jornada atlètica en la seva vessant més lúdica, popular i participativa la que ha organitzat el nostre Club en el marc de la Festa de l’Esport.

Una cursa de velocitat amb tanques, un llançament del pes i un salt de longitud, han estat les proves que els monitors han cronometrat i mesurat a tots els participants, des dels més petits als més grans.

Tots els participants han assolit el diploma de “Superatleta” atorgat a cadascun, al finalitzar les proves amb els registres realitzats, havent estat, també, obsequiats amb una samarreta i una gorra commemorativa de la 11ena Festa de l’Esport.

L’Alcalde de la població i el President del Club, que han conversat en l’improvisat estadi atlètic, han coincidit en la necessitat de realitzar activitats d’aquestes per apropar la pràctica de l’esport als ciutadans.

El grup de monitors amb el vicepresident al capdavant, han sabut engrescar als participants, animant-los a superar els registres realitzats.

La forta calor de la matinal ha fet necessari el disposar de botelles d’aigua per evitar la deshidratació dels atletes.

La presència preventiva de la Creu Roja i la Policia Local han donat un recolzament als organitzadors, mentre que els efectius de la Brigada Municipal han prestat un valuós servei logístic amb la instal·lació i el recolliment del material, tanques, taules, cadires, megafonia, carpes, etc.

Una nova organització del Club, en aquesta ocasió no tant competitiva i més popular i participativa amb un resultat força positiu.

RESUM FOTOGRÀFIC

VIDEO DE LA FESTA DE L’ESPORT

IMG_1452