LA COMPETICIÓ RETORNA A LA PISTA DE SANT CELONI

LA COMPETICIÓ RETORNA A LA PISTA DE SANT CELONI

L’atletisme escolar oficial, ha retornat a la pista de Sant Celoni després de més de 20 anys d’absència de competicions, amb el 1er CONTROL D’HIVERN, organitzat sota el control tècnic del Comitè de Jutges de la FCA.

El Club, ha organitzat aquest dissabte 11 de febrer, el 1er. Control d’Hivern d’Atletisme Escolar en Pista a l’Estadi Municipal de Sant Celoni. La competició atlètica ha comptat  amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni, la Federació Catalana d’Atletisme i el Consell Esportiu del Vallès Oriental.

Una matinal freda i assolellada en la que un centenar d’atletes han participat en les diferents proves programades per a les categories de prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets, tant per als masculins com per a les femenines.

En aquest 1er. Control d’Hivern han participat atletes de 14 clubs diferents:

CA PARETS

CA MOLLET

ESPORTIU PENEDÈS

CA CANOVELLES

CH CERDANYOLA

JA MONTCADA

CE UNIVERSITARI

CA VIC

CA CASTELLAR

CA IGUALADA

CA LAIETANIA

AE RIUDELLOTS

CA SANT CELONI

CA BAIX MONTSENY

La competició s’ha desenvolupat en una doble vessant, la FEDERADA, on han participat atletes amb llicència federativa i, ESCOLAR, amb els atletes amb llicència tramitada pel Consell Esportiu.

De les actuacions més destacades dels nostres atletes, en farem un resum més endavant però, podem adelantar la marca de Fanta Cisse en el salt d’alçada que ha realitzat un salt de 1,39 metres a la prova infantil femenina i Paula Soler que en el 60m tanques de la categoria aleví ha realitzat 10.9 assolint la marca mínima per a participar en els Campionats de Catalunya.

RESULTATS

RESUM FOTOGRÀFIC 

IMPRESSIONS DE LA JORNADA 

Imatge de Fanta Cisse realitzant una magnífica actuació.

Imatge de Fanta Cisse realitzant una magnífica actuació.