GRANS ATLETES AL I MEETING DE VETERANS DEL BAIX MONTSENY

Excel•lent matinal atlètica la d’aquest dissabte 25 de maig en motiu de disputar-se el I Meeting d’Atletisme Veterà Open del Baix Montseny.

Amb una tímida presència del sol però, una climatologia molt agradable i una bona representació d’atletes dels Clubs més importants de Catalunya, s’han desenvolupat les proves del programa del I MAVO del Baix Montseny. Cal assenyalar la participació d’atletes francesos que ho han fet a la prova de marxa.

Aquesta competició reservada als veterans, per la seva condició de Open, permet la participació als atletes d’altres categories més joves.

Destaquem la presència del Sr. Jaume Ferret, president de l’Associació Catalana d’Atletes Veterans i membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana d’Atletisme, qui ha parlat amb el president del Club, Albert Galin de cara a potenciar aquest MAVO (Meeting d’Atletisme Veterà Open) per a la propera temporada, amb aspectes com la data, el cronometratge elèctric i altres detalls d’organització.

Aquests han estat els resultats oficiosos:

Els 5.000 m. marxa
A les 10 hores s’ha iniciat la competició amb la marxa. Els atletes del CE Penedès han estat els grans vencedors, tant en homes com en dones. José Antonio Gallardo amb 24.06.2 i Olga Cabrera amb 25.05.1 han estat uns brillants guanyadors. Destacarem el temps realitzat per Albert Ribas del CA Calella de 32.39.3 que al ser de la categoria de M-70 es un molt bon registre.

Salt d’Alçada
Amb absència d’atletes veterans, ha estat l’atleta del nostre Club Fanta Cisse. la que s’ha endut el primer llocs amb 1,43.

Els 5.000 m. llisos
Un grupet de fondistes veterans s’han aplegat per realitzar la distància en pista. El millor temps ha estat per Josep M. Fernández del UA Rubí que amb 15.59.1 s’ha proclamat guanyador.

Els 3.000 m. llisos
Les dones han tingut la competició de fons sobre els 3 Km. En aquesta distància la guanyadora ha estat Sara Prescoli del CA Olesa amb 10.59.9.2

Els 800 m. llisos
Aquesta ha estat una de les proves amb més competidors. En categoria masculina el millor temps ha estat per Pau Congost del CN Banyoles, realitzant 2.04.4 i en la categoria femenina Andrea Piñera del Barcelona Atletisme amb 2.27.6.

Els 200 m. llisos
Participació reduïda però de qualitat la del doble hectòmetre. El vencedor ha estat un atleta promesa del AA Catalunya, David Gonzalo amb 23.1, mentre que la millor marca del veterans ha estat per David Díaz del CA Manresa amb 25.0 A la categoria femenina, l’atleta del nostre Club Fanta Cisse ha esta la vencedora amb 27.3 i la millor atleta.

Els 1.500 m. llisos
L’atleta juvenil Roger Malondo ha estat el guanyador amb 4.20.9, essent el primer atleta veterà, Joan Raya del UA Montcada i Anna Martínez del CN Banyoles amb 5.33.5

Els 100 m. llisos
Novament l’atleta del AA Catalunya David Gonzalo ha resultat vencedor en la velocitat, en aquesta ocasió ha marcat 11.5 essent Jesús Domínguez del CA Montornès el millor veterà en homes amb 12.5 mentre que en les dones Núria Masip del CA Olot amb 13.0

En definitiva, hem pogut gaudir d’una excel•lent matinal atlètica.

Les marques expressades son oficioses a l’espera de fer-se públics els resultats oficials.

RESULTATS OFICIALS
REPORTATGE VIDEOGRÀFIC ( per gentilesa de Santiago Seguí)

pista2