FINAL NACIONAL DE CROS

FINAL NACIONAL DE CROS

 

 

 

 

 

 

 

 

Atletes del Club entre els millors

 

A la capital de la Comarca del Baix Camp, el 10 de març, un grup de cinc atletes del Club han estat seleccionats pel Consell Esportiu del Vallès Oriental per poder assistir a la Final de Catalunya de Cros.

A continuació us oferim el comentari realitzat pel nostre col·laborador Joaquim Roig que ens explica com ha vist aquesta competició amb la participació de la delegació ver-i-blanca.

 

LA MIRADA D’EN QIIM

(Per Joaquim Roig)

REUS, 10 de març de 2019

 

Avui ha estat un dia de premis a Reus. El fet d’estar a Reus ja era un premi. A Reus no hi havia tothom que volia, sinó els que s’ho han guanyat fent una excel·lent temporada de cros.

Avui en Marçal no ha tingut la seva cursa ideal, tota cursa per sota 5 km… I el cros d’avui era molt curt, massa curt. 2 km molt ràpids.

Però, com li he dit, avui era dia de gaudir, de estar allà. No importava el resultat si ho donava tot. El més important era que per ser-hi havia estat 1r del Campionat del Vallès Oriental i 2n del Maresme. Tots els que eren avui a Reus, eren Campions des del primer a l’últim.

Grans, molt grans avui en Marçal, 40e ´(Cadets 200-04), l’Eric,, 21è (Prebenjamìns 2012), el Nil, (11è Benjamins 2009), en Joel, 15è (Benjamins 2010 i la Inés que encara que no ha pogut venir, també s’havia guanyat el lloc.

Molt grans tots ells. Gran final de la temporada de cros, Ara toca iniciar la temporada de pista amb molta força.

FELICITATS CAMPIONS !!