FERNANDO LOPEZ DE SAGREDO, GUANYA EN EL CROS DEL BAIX MONTSENY

FERNANDO LOPEZ DE SAGREDO, GUANYA EN EL CROS DEL BAIX MONTSENY

Èxit d’organització i de participació en el II Cros del Baix Montyseny d’aquest dissabte 22 de desembre a Sant Celoni. Amb més de 400 atletes inscrits, l’atleta del ClubFernando López de Sagredo ha guanyat a la categoria de promeses.

Amb la presència de l’Alcalde de Sant Celoni, Sr. Joan Castaño i els Regidors de l’Ajuntament, Sr. Manel Bueno i Sra. Magalí Miracle, juntament amb els representants del Consell Esportiu del Vallès Oriental, Sr. Santiago Jané i Sra. Maria Antònia Jorba i la Vicepresidentqa del Club, Sra. Marta Ibáñez, s’ha realitzat l’acte del lliurament de medalles donant més brillantor a la matinal de cros viscuda a la zona esportiva de Can Sans.

Un equip extraordinari de voluntaris de la tribu verda han abordat tots els punts susceptibles de millora per assolir un alt grau d’excel·lència organitzativa. L’esforç dels voluntaris ha estat determinants per aquest èxit en el desenvolupament de la manifestació atlètica.

El Control Tècnic a càrrec del Comitè de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme ha estat a gran altura amb una puntualitat cronomètrica en el desenvolupament i en les sortides de les diferents carreres.

ELS ATLETES DEL CLUB

Gran carrera la realitzada per Fernando López de Sagredoen el seu debut al Club i en la seva primera prova d’inici de temporada, guanyant a la seva categoria de Promeses.

Bon debut a la temporada de cros de l’atleta Juvenil Joan Anglada, classificant-se el 5è. darrera seu, Albert Galin, també ha realitzat una bona classificació ocupant el 7è lloc.

En infantils, Jordi Gisbert, va debutar en el cros finalitzant el 14è, igual que Vera Pérez que en el seu primer cros acabà la 11èna. classificada.

A la categoria dels alevins, Blau Martí el 29è. i Sergi Rodríguez el 31è. van realitzar una molt bona actuació .   També la benjamina Anaïs Fugarolas va realitzar una bona cursa en acabar en la 13èna plaça.

A la categoria de Prebenjamins, Anna Rodríguez la 9èna i Eulàlia Ferrán la 11èna, ambdues ho van fer molt bé, mentre que, en els nois, Axel Garcia ocupà el lloc 10è.   En els minis, Erik Fugarolas, realitza cada jornada una millor classificació, aquest cop va arribar el 4art.

En definitiva i malgrat algunes absències injustificades, els atletes de la tribu verda van tenir un bon comportament assolint els objectius previstos i millorant les actuacions personals.

 

 

RESULTATS OFICIALS

 

RESUM FOTOGRÀFIC 1 (Gentilesa de Jordi Ferrán) 

 

 

RESUM FOTOGRÀFIC 2 (Gentilesa de Jaume Coris)

20121222_CrosBaixMontseny-99-copia