EN EL CABM FEM HISTÒRIA

EN EL CABM FEM HISTÒRIA

 

 

 

 

 

 

 

 

Nombrosa assistència en l’acte social celebrat

 

 

 

AUTORITATS, PREMSA, ATLETES, SOCIS i PÚBLIC

Nombrosa assistlencia en un acte celebrat a la Rectoria Vella el divendres 9 de marc, on des d’aquesta gran aventura humana del nostre projecte atlètic, el CLUB ATLETISME BAIX MONTSENY fa història.

1.-

Per primera vegada des dels inicis de l’atletisme al Baix Montseny (1975), un equip es classifica per participar al Campionat Estatal de Cros. Va ser l’equip Sub23  que va competir dignament a Gijón el passat 25 de febrer.

2.-

Des del 1982, no s’ha celebrat cap Campionat de Catalunya a la Pista de Sant Celoni. El nostre Club, 36 anys després, ens porta novament la màxima competició catalana.

3.-

Des del 2006, en que es va deixar de participar en la Lliga Catalana de Clubs, aquesta temporada, el nostre jove equip, fundat el 2011, pren la iniciativa i participa en la competició per clubs més emblemàtica del calendari de competicions.

4.-

Més de 60 atletes federats aquesta temporada, constitueix tot una xifra sense precedents en el nostre entorn .

5.-

Planificació de 18 competicions per al 2018, amb jornades per a escolars, federats, màsters i atletes amb diversitat funcional, en les diferents especialitats de pista a l’Aire Lliure, Cros, Marxa i Ruta..

6.-

La MONTY, bategada el passat mes d’octubre, és la nostra mascota que ens acompanya i ens dóna suport en les competicions.

Per tot això i entre altres, es fa palès:

Que el CLUB ATLETISME BAIX MONTSENY consolida el seu lideratge, obrint camí i desenvolupant iniciatives i projectes.

Prova d’això ha estat aquest divendres. El Club, en un acte social, va fer la presentació del Campionat de Catalunya i la Reunió Catalana de Fons, que organitzem el proper diumenge 19 de març, També va servir per retre un reconeixement a l’equip Sub23 de cros que va tenir un gran resultat en el recentment disoutat Campionat estatal celebrat a Gijón.

Un acte on les autoritats que van assistir, van donar el seu suport i van constatar la vitalitat i l’empenta del nostre jove Club. La premsa assistent en va prendre bona nota. Els atletes van ser homenatjats,  Els socis, amics i públic assistent van donar escalf.

Tothpom va sortir content, especialment els qui sentim els colors verd-i-blancs, molt més orgulkllosos de pertanyer al Club.

Aquest és el video que es va passar al cloure l’acte.

VIDEO

Foto; Trofeu de reconeixement lliurat als atletes de l’equip Sub23 de Cros.