ÈXIT EN LA PRIMERA EDICIÓ DEL BAIX MONTSENY MUSIC FESTIVAL

ÈXIT EN LA PRIMERA EDICIÓ DEL BAIX MONTSENY MUSIC FESTIVAL

El Baix Montseny Music Festival celebrat al Pavelló Poliesportiu Font Martina, ha estat un autèntic èxit pels grups i DJ’s participants i també pels joves assistents que s’ho van passar d’allò més bé ballant al ritme trepidant que anava sonant al llarg de les quatre hores programades.

ELS ARTISTES PARTICIPANTS

Último Aplauso

Loosing Papers

DJ Lexus

DJ Titanic

DJ Carles Galino i Xoan Fernández

DJ Adrians

Su-nound DJ’s

El Music Festival va començar puntualment a les 18 hores. Feta una introducció prèvia per els organitzadors, els primers en intervenir van ser Último Aplauso als quals els van succeir el grup Loosing Papers. Els dos grups musicals participants van ser els que van iniciar el Festival. Els primers amb el seu rap i els segons, versionant temes de música actual.

Aplaudiments i felicitacions per als artistes. Tot seguit inicien les intervencions els diferents DJ’s, segons l’ordre establert en la reunió prèvia. Lexus i Titànic van ser els primerers. Els assistents anaven en augment i l’ambient s’estava consolidant “in crescendo”.

A partir de les 20:00 hores va ser el torn dels DJ’s Carles Galino i Xoan Fernández, als que els va seguir DJ Adrians, el qual va connectar ràpidament amb el públic fent-los participar de la Festa que s’estava realitzant.

Per acabar, el torn de Su-nound DJ’s amb els que es va finalitzar l’acte després d’algunes repeticions demandades pels assistents. A les 22.00 hores es va finalitzar la primera edició del Baix Montseny Music Festival.

En conclusió: Una activitat per als joves i des dels joves, amb una resposta d’assistents i de participants força important que ens dona a entendre la necessitat d’aquestes activitats per a la població juvenil, dins d’uns horaris i en un format adequat per a les seves característiques. Una experiència que pensem repetir en el futur.

REPORTATGE FOTOGRÀFIC

REPORTATGE VIDEOGRÀFIC

FACEBOOK

DJ Adrians, el DJ Palauenc en un instant del Festival.

DJ Adrians, el DJ Palauenc en un instant del Festival.