EXCEL•LENT EDICIÓ DE LA MARXA DE SANT CELONI

EXCEL•LENT EDICIÓ DE LA MARXA DE SANT CELONI

Destacades figures de la marxa es reuneixen a Sant Celoni en motiu de la celebració de la prova de marxa en pista. Tres atletes olímpics, Ricard Pueyo (Seul-88), Mari Cruz Díaz (Barcelona-92) i Eva Pérez (Sydney-00). Els discapacitats del Baix Montseny participen amb els millors atletes del moment i dos nous Rècords del Club, son el balanç d’una exitosa jornada.

LA MATINAL

Extraordinari ambient d’amistat i col·laboració per part de tots els assistents que han volgut participar en la marxa organitzada pel nostre Club.

La matinal ha començat amb la prova masculina que sobre els 5.000 metres ha vençutAdrià Galin (23.49.8), seguit de Miguel Artero (25.41.8) y Mario Viñas (26.22.2). A la prova femenina ha guanyat Anna Galin (27.21.3) seguida per Eva Pérez (29.04.2) iOlga Cabrera  (29.28.6) que son les que han accedit al podi.

Tanmateix s’han disputat proves per a les categories menors. En total han participat atletes dels 12 clubs següents:  Cornellà Atl., CA Nou Barris, CE Penedès, UCA Santa Coloma, CA Laietània, FC Barcelona, CA Mollet, GEE Girona, Girona Costa Brava, CA Granollers, CA Viladecans i el nostre Club el CA Baix Montseny

DOS NOUS RÈCORDS SOCIALS

Els atletes del nostre Club, Carme Freire i Albert Galin han assolit el rècord social en la seva corresponent categoria de veterans i en la distància dels 5.000 metres.

COL·LABORADORS D’EXCEPCIÓ

Sense cap mena de dubte, la base de l’èxit en l’organització d’enguany ha estat la participació dels atletes vinguts d’arreu i tanmateix, les aportacions personals de persones com Joaquim MartínRicard Pueyo i Mònica Duque.

AFADIS: UN EXEMPLE DE SUPERACIÓ I ESPORTIVITAT

Fruit de la col·laboració entre AFADIS i el nostre Club d’Atletisme, avui hem pogut constatar la excel·lent organització del grup de pares, mares, voluntaris i acompanyants que han fet possible que els nens i nenes d’aquesta associació participessin en una competició atlètica. L’atletisme adaptat ha estat una opció oferta des del moment de constituir el Club d’Atletisme. Ara, tenim una oportunitat per fer possible que els discapacitats de la comarca puguin practicar un atletisme adaptat a les seves característiques.

L’exemple de superació i esportivitat dels que han participat, ha estat una clara demostració de que no han d’existir barreres per la pràctica de l’atletisme. Aquest pot ser l’inici d’una continuïtat en l’organització d’activitats per a ells.

LES FIGURES DE LA MARXA

Aquest matí hem tingut a Sant Celoni atletes de gran abast internacional, de gran qualitat esportiva però, també amb una gran dimensió humana i excel·lents persones. El nostre Club es sent molt honorat amb la presència de tots, absolutament de tots, els que han volgut acompanyar-nos en aquesta “Reunió d’Amics”  i per aquest motiu volem palesar-vos el nostre agraïment més sincer per la vostra presència.

Atletes destacats:

Mari Cruz Díaz, la primera atleta de l’Estat que va assolir medalles en els Campionats d’Europa i del Món, olímpica a Barcelona-92, ha donat el tret d’honor en la sortides a les diferents curses.

Eva Pérez, gran atleta internacional, olímpica en Sydney que continua participant en proves, ha volgut prendre la sortida i malgrat no estar en la seva plenitud de forma ha assolit la segona posició a la categoria femenina d’aquesta edició.

Olga Cabrera, destacadísima atleta que des del 1989 ostenta el rècord de l’Estadi de Sant Celoni en la prova de 1 hora marxa, ha participat classificant-se en la tercera plaça del podi.

Ricard Pueyo, gran atleta internacional i olímpic a Seul, és un dels actuals referents de la marxa a Catalunya. Per la seva condició d’ atleta, entrenador i jutge el fan imprescindible pels seus coneixements tècnics  i experiència personal.

RESULTATS

IMPRESIONS

FOTOS (per Antonio Rodríguez)

VIDEO 1 (per Santiago Seguí)

VIDEO 2