EULÀLIA FERNÁNDEZ, TERCERA A LA CURSA DEL REMEI

EULÀLIA FERNÁNDEZ, TERCERA A LA CURSA DEL REMEI

Aquest dissabte 20 d’octubre s’ha disputat la II edició de la Cursa del Remei, congregant-se atletes de 10 clubs catalans a més dels independents en la cursa popular i dels membres d’Afadis en la categoria de discapacitats.

UNA ORGANITZACIÓ MODESTA PERÒ PERFECTA

Organitzat pel nostre Club, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, la Diputació de Barcelona i el Consell Esportiu del Vallès Oriental, s’han disputat les proves corresponents a la II edició de la Cursa del Remei.

Menció especial mereix l’ajut i col·laboració de la Policia Local, l’Assemblea Comarcal de la Creu Roja, les Regidories de Cultura i d’Esports de l’Ajuntament, així com els efectius de la Brigada Municipal que han ofert una important aportació per l’èxit d’organització esdevingut.

LA COMPETICIÓ

Malgrat l’absència d’alguns inscrits, motivada segurament per la previsió adversa del temps, amb pluja a la primera hora del matí, els atletes s’han donat cita per competir en el circuit palauenc del Parc Pau Casals i Passeig del Remei.

Diferents clubs catalans, 10 concretament, han estat representants per diversos atletes. Els Clubs han estat: JA Sabadell, CA Nou Barris, Cornellà Atl. UCA Santa Coloma, ISS l’Hospitalet, CA Riudellots, FC Barcelona, Ripollet UA,CA Sant Celoni i CA Baix Montseny.

DAVID REY I CARME MOLINA VENCEDORS ABSOLUTS

Els vencedors a la prova Open sobre 10 Km. han estat, en homes l’atleta de SabadellDavid Rey i en dones, Carme Molina, demostrant estar en una magnífica forma física que els ha permés imposar-se a la resta de competidors.

ELS ATLETES DEL CLUB

A la categoria de prebenjamins, Eulàlia Fernández ha assolit la tercera posició, Martí GarciaPau Garcia i Blau Martín, han realitzat, també, una molt bona actuació en aquesta primera competició. Gemma Coll i Carla Gallego no han pogut acabar per lesionar-se en el transcurs de la cursa.

EL LLIURAMENT DELS TROFEUS

En acabar les competicions de les diferents categories, seguint l’horari establert en el programa, s’ha efectuat el lliurament dels trofeus als guanyadors. L’acte ha comptat amb la presència del Regidor d’Esports, Sr. Agustí Illa, acompanyat pels membres de la Junta Directiva del Club, Srs. Adrià Gabarrón i Adrià Galin.

RESULTATS OFICIALS

RESUM FOTOGRÀFIC (per Jaume Coris)

IMPRESIONS

Eulàlia Fernández i Martí Garcia

Eulàlia Fernández i Martí Garcia