EL NOSTRE CLUB FA HISTÒRIA

EL NOSTRE CLUB FA HISTÒRIA

 

 

 

 

 

 

 

 

Per promera vegada un equip de Sant Celoni a l’Estatal de Cros per Clubs.

 

 

Antonio Hernández, entrenador de l’equip.

La cita es el proper diumenge 25 de febrer a Gijón,

 

Per primera vegada des de que es va instaurar l’atletisme a Sant Celoni el 1975, mai un equip local havia assolit la classificació per participar en una competició d’aquest tant alt nivell a la disciplina del Cros.

Han tingut que passar 43 anys per viure aquesta realitat, essent el nostre Club, farmat encara no fa 8 anys, qui ho ha fet possible.

 

ELS PROTAQGONISTES

L’equip Sub23 format per Ilías Regragi, Alán Péres, Alex Arellano, Ferran Moré i Sergi Matas, son els components que defensaran la samarreta verd-i-blanca entre els millors clubs de l’Estat en el Campionat d’Espanya.

Ferran Moré

Alán Pérez

Alex Arellano

Ilías Regragi

Sergi Matas

 

EL COACH

Sense cap mena de dubtes, el protagonista principal ha estat l’entrenador Antonio Hernández, essent l’artífex d’aquesta efemèrides, preparant-los i aconsellant-los a cada moment, en les competicions i en tots els entrenaments per anar cobrint etapes des del començament de la temporada en que van participar en la Cursa del Remei de l’octubre passat fins arribar al Campionat d’aquest diumenge..

 

LES CREDENCIALS

Regragi, Pérez, Arellano, Moré i Matas, tenen a les seves cames uns importants resulatats individuals en la temporada de cros, tant en el circuit gironí com en el del Maresme.

A nivell col·lectiu hem de destacar per sobre de tot, les classificacions per equips en les següents competicions.

  • Cros Internacional de Granollers

Primers per equips.

  • Campionat de Catalunya

Tercers per equips.

 

UN ÈXIT JA ASSOLIT

No hem de carregar cap responsabilitat als joves components de l’equip. L’èxit ja s’ha assolit. Els resultats son secundaris. El fet de classificar-se per participar, cobreix l’objectiu i expectatives marcades però, estem segurs que s’esforçaran per oferir la millor actuació possible.

 

Ànims i a disfrutar del Campionat !!!

 

Foto: Copa de guanyadors per equips en el Cros Internacional de Granollers d’aquesta temporada.