CROS DE MONTORNÈS DEL VALLÈS

CROS DE MONTORNÈS DEL VALLÈS

 

 

 

 

Anis Daas, guanyador, Yerai Pedrosa, segon i Osama Rubio, tercer.

 

 

Podis, medalles i bons resultats al Cros comarcal de Montornès, aquest dissabte 25 de Novembre, pel grup d’atletes del Club que han participat, obtenint uns molt bons resultats

 

Categoria Sub8 Masculins

L’atleta més petit del Club dels que han participat en aquest Cros. Jan Villalba ha recorregut els 500 metres de la cursa en bona progressió; arribant en la 14ena. posició.

 

Categoria Sub8 Femenines

La sisena plaça obtinguda per Inés Lobato la reaferma com a una futura bona atleta.

 

Categoria Sub10 Masculins

Primera cursa de la temporada de cros que realitza Pol Villalba, que, aquesta temporada ha passat a entrenar amb el grup de Benjamins. La seva classificació ha estat en el lloc 16, per davant de la meitat dels participants.

 

Categoria Sub10 Femenines

Trajectòria ascendenta la d’aquesta temporadam que realitza la Queralt Pascual, desprès d’haver participat en el circuit gironí, en aquesta ocasió ho ha fet a la Comarca del Vallès arribant a la línia de meta en un excel·lent setè lloc.

 

Categoria Sub 12 Masculins

El representant del Club en aquesta categoria ha estat Gabriel Domènech, atleta que ja ha participat aquesta temporada en anteriors jornades de cros i que, a Montornès, s’ha classificat el 21è.

 

Categoria Sub12 Femenines

En un recorregut aproximat d’uns 1.200 metres, Shaila Pedrosa ha realitzat una bona cursa, assolint una merescuda cinquena plaça a la classificació, demostrant que en cada jornada va obtenint millors posicions.

 

Categoria Sub14 Masculins

En aquesta categoria han estat dos els atletes del Club que han participat. Yerai Pedrosa, excel·lent assolint el segon lloc i Toni Fernández ha debutat amb la samarreta verd-i-blanca, qualificant d’exitosa la seva actuació, especialment si tenim en compte que només pot entrenar un dia a la setmana.

 

Categoria Sub14 Femenines

Àngela Domènech ha estat qui ha participat en la categoria de les atletes menors de 14 anys, finalitzanmt la cursa en una bona 21ena plaça.

 

Categoria Sub16 Masculins

Victòria de Mohamed Anis Daas entre els atletes de l’antiga categoria denominada Cadet i bones classificacions de Marçal Roig,  arribant el setè i Walid Azzouz que va finalitzar el 11è. Tots ells van contínuament superant-se.

 

Categoria Sub18 Masculins

L’atleta Osama Rubio ha realitzat una bona carrera assolint la tercera posiciói i dia a dia, ens va demostrant la seva vàlua.

 

Novament felicitem a totes i a tots els atletes que han participat.

 

Foto; Toni Fernández i Yerai Pedrosa, acompanyats de l’entrenador Alex Arellano