CROS DE MALGRAT DE MAR

CROS DE MALGRAT DE MAR

 

 

 

 

 

 

Yerai Pedrosa, Edgar Soldevila i Alex Arellano, segons

 

 

Aquest divendres 8 de desembre, els verd-i-blancs han participat en la 23ena edició del Cros de Malgrat de Mar i, novament, els resultats han estat molt positius per a tots.

 

A banda dels resultats hem de destacar com a nota positiva, que l’atleta Ilias Regragi, que arrossegava unes molèsties de les que se’n va ressentir en el decurs del passat Cros de Granollers, aquesta setmana ha passat per la visita mèdica i el tractament oportú que l’ha permès de participar de nou en competició, tot i que no està recuperat del tot, ha estat una bona senyal la seva finalització de la cursa i li desitgem una ràpida recuperació que el situi al 100 per 100 de la seva gran capacitat com atleta.

 

A la part més competitiva indicarem els tres podiums dels atletes que han assolit la segona posició en les seves corresponents categories com han estat Yerai Pedrosa, Edgar Soldevila, i Alex Orellano.

 

Tanmateix, destaquem el formidable treball que realitza el tècnic Antonio Hernández que des de la seva incorporació al Club, no para d’obtenir uns excel·lents resultats amb el seu grup d’atletes.

 

RESULTATS

 

Sub12 Femenines

7.- Shaila Pedrosa

 

Sub12 Masculins

5.- Alex Morente

6.- Iker Bartolomé

16.- Martí Ramírez

26.- Gabriel Domènech

 

Sub14 Femenines

20.- Àngela Domènech

 

Sub14 Masculins

2.- Yerai Pedrosa

 

Sub16 Masculins

2.- Edgar Soldevila

7.- Marçal Roig

10.- David Almazou

 

Categoria Open Masculins

2.- Alex Arellano

11.-  Victor Morente

23.- Ilias Regragi

60.- Osama Rubio

Foto: Antonio Hernández amb alguns atletes.