CROS DE CARDEDEU

CROS DE CARDEDEU

 

 

 

 

 

 

 

 

Nil Romero, guanyador

En la solellada matinal del dissabte 16 de febrer, els atletes verd-i-blancs van participar en el Cros de Cardedeu, competició puntuable pel Campionat Comarcal del Vallès Oriental.

Destacada victòria de Nil Romero que va creuar la linia d’arribada en la primera posició. En aquesta mateixa cursa de la categoria benjamí, Joel Moreno, també es va classificar entre els primers tot i ser un any més petit.

A la categoria de Cadets hem de ressaltar el gran esperit esportiu i solidari del nostre campió Marçal Roig que l’honora com a esportista i del que el Club se sent orgullós de tenir-lo per la seva exemplar actuació. Ho explicarem:

Al donar-se la sortida conjuntament de nois i noies, transcorreguts uns 80 metres i al realitzar el primer gir a la dreta, en Marçal es va entrebancar amb una atleta amb la mala fortuna per a ella que va anar a terra. No així el nostre atleta que va saber mantenir l’equiulibri però al veure a la noia a terra, es va parar i la va ajudar per aixecar-se.

Amb tot això, tots els corredors van passar corrents cap endavant i va tenir que començar de nou la cursa en última posició i a certa distància dels darrers.

L’esforç que va fer en Marçal va ser descomunal. Va anar recuperant posicions flns al punt que va acabaren una magnífica posició entre els primers.

També hem de comentar la cursa de les atletes prebenjamines Inés, Paula, Èlia, Cloe i Lili, totes ells amb un gran esforç i entusiasme.

Finalment, entre els nois, el més petit, l’Èric, es reafirma com a un gran candidat per a futures competicions.

Felicitats !!!