CRITERIUM DEL BAIX MONTSENY

CRITERIUM DEL BAIX MONTSENY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Èric Arquillo i Anna Galin, Rècords Socials

 

La cinquena edició del Critèrium d’Atletisme del Baix Montseny s’ha celebrat aquest primer de juny a la Pista Municipal de Sant Celoni.

La jornada, amb les proves programades, ha donat uns bons resultats pels interessos verd-i-blancs.

ESCOLA D’ATLETISME

En aquesta ocasió, s’han fet evidents les diverses absències, algunes d’elles per coincidir amb les colònies de final de curs, entre altres motius però, hem de destacar les actuacions de l’Èric Arquillo, Nil Romero i Ferriol Salas

ÈRIC ARQUILLO

Un especial esment hem de fer sobre aquest atleta Sub8 que ha realitzat un excel·lent concurs en el salt de llargada, superant el Rècord Social que figurava a la Taula dels Rècords des del 2017 i deixant-lo en 2,50 metres.

ATLETES ABSOLUTS

Bones actuacions realitzades pels màsters Laureano Lòpez i Esteve Cifrè, ambdós en la prova dels 5.000 metres que s’han classificat en la primera i la segona posició respectivament, competint amb el sènior Ferran Moré que no ha pogut acabar la distància.

ANNA GALIN

Sorprenent resultat amb millora del Rècord Social Absolut Femení en els 1.500 metres per la entrenadora dels petits, Anna Galin, que ha realitzat una magnífica cursa obtenint aquesta plusmarca.

Felicitacions a tots !!!

RESULTATS OFICIALS AQUI