CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS

CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS

 

 

 

 

 

 

 

 

Medalla de Plata per Alex Arellano amb la Selecció Catalana

 

Aquest diumenge 11 de març, a la ciutat extremenya de Mérida, s’ha celebrat el Campionat d’Espanya Individual de cros, amb classificació per equips que es formen representant a les diferents comunitats autònomes de l’Estat.

A l’Alex l’hem pogut seguir la carrera per la petita pantalla del programa Teledeporte de TVE, realitzant una cursa molt intel·ligent anant amb un ritme de menys a més que li ha permès superar alguns adversaris en el tram final.

Una climatologia molt adversa, amb unes fortes ratxes de vent i una pluja torrencial, van convertir la competició en una prova de titans i,, com deia el mateix comentarista televisiu, «Entre l’aigua, el vent i el fang, sembla com impossible que els atletes poguessin mantenir-se drets i continuar corrent sense parar»..

L’Alex Arellano, ha realitzat una excel·lent cursa, col·laborant en  classificar a l’equip de Catalunya en el segon lloc, assolint la medalla de plata que ha estat ben merescuda.

Felicitem, des d’aquí a l’Alex per aquesta exitosa participació en el Campionat estatal i per la temporada tant bona que realitza.