CAMPIONATS DE CATALUNYA ABSOLUTS

CAMPIONATS DE CATALUNYA ABSOLUTS

 

 

 

 

 

 

Medalla de Bronze per Adrià Galin

 

El dimecres 28 a les 10 hores de la nit, es va disputar la prova dels 5.000m. marxa dels Campionats de Catalunya d’Atletisme a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona.

L’atleta del Club Adrià Galin va realitzar una magnífica actuació assolint la tercera plaça i medalla de bronze al temps que obtenia una Millor Marca de la Temporada i un nou Rècord Social.

 

La lluita per la medalla.

De sortida, l’atleta verd-i-blanc,  es va situar en el grup capdavanter. El primer i segon atleta es distancia i Adrià es manté a la cua d’un grup format per tres atletes.

Així van passant els primers tres Km fins que a poc menys dels 2 Km decideix passar al davant en un incontestable canvi de ritme que li permet distanciar-se dels seus perseguidors i reduir distància amb el segon.

 

Un ritme constant

A poc menys de 4.30 el primer Km. passa per 8.57 el segon i acaba amb 22.24, es a dir, 6 segons per sota del ritme de 4.30/Km.

 

Ambient de Club

Els companys d’entrenaments van fer costat al seu amic i el van animar durant la prova. En acabar l’Adrià va celebrar la medalla amb tots ells.

 

Un nou Rècord Social

L’anterior Rècord estava establert en 22.36 i el va realitzar a França el passat mes de maig. Curiosament, tant en aquella ocasió com en la present, ha finalitzat en la tercera posició.

Amb aquesta brillant actuació, dona per acabada una esplèndida temporada , la primera,  amb els colors del Club,

 

Foto: L’Adrià celebra la medalla rodejat dels amics del Club.

 

 

Foto: L’Adrià al podium.