ARTERO, SETÈ A MATARÓ

ARTERO, SETÈ A MATARÓ

Joan Josep Artero, Ironman del Club, millora en més de 3 minuts el Rècord Social de la Mitja Marató, assolit fa unes setmanes a Igualada, rebaixant-lo a un temps de 1h.25’02”. Aquest crono l’ha fet arribar a meta en la setena posició entre els veterans.

Tot un exemple, el dia anterior estava a la Pista d’Atletisme immers en l’organització del I Cros del Baix Montseny. A l’endemà, participa en la Mitja Marató de Mataró i assoleix un magnífic registre que el permet arribar el setè de la categoria de veterans, classificant-se en el lloc 143 de la General entre un total de 1.856 atletes classificats.

LA CURSA

Amb sortida i arribada a la Plaça d’Espanya, s’ha celebrat aquest diumenge 4 de desembre la 14 edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró sobre una distància certificada de 21.097 metres. A partir de les 10 hores del matí els atletes han anat recorren la distància fins finalitzar la cursa. Joan Josep Artero ha sortit valent, agafant un ritme fort que ha intentat mantenir, amb uns temps de pas que milloraven ostensiblement l’anterior cursa realitzada en aquesta mateixa distància. A l’arribada, la satisfacció d’haver millorat el temps.ç

1h25’02 NOU RÈCORD SOCIAL

Fa només unes setmanes, concretament el dia 6 de novembre a Igualada, va establir el primer Rècord Social de la Mitja Marató. En aquella ocasió va realitzar un temps de 1h28’27. Doncs ara, ha rebaixat aquest registre deixant-lo en 1h 25’02, millorant en 3’25” la plusmarca establerta.

Els parcials de la cursa realitzada per Artero son els següents:

Al pas dels 5 Km. 19’30

Al pas dels 10 Km. 39’30

Al pas dels 15 Km. 59’38

Al pas dels 20 Km. 1h20’31

Mitja Marató 1h25’04

LA POTENCIALITAT D’ARTERO

Artero es un atleta persistent i tenaç, responsable i conscient del sacrifici en l’entrenament que ha de ser constant i sistemàtic, per això estem segurs que tots els reptes que es plantegi seran assolits i continuarem tenint bones notícies dels seus resultats.

mitjamaratomataro2011