ARTERO SEGON A LA DUATLÓ DE CERDANYOLA

ARTERO SEGON A LA DUATLÓ DE CERDANYOLA

Josep Artero ha finalitzat en la segona posició de la categoria de veterans en la primera edició de la Duatló de Cerdanyola del Vallès, prova organitzada aquest diumenge 22 de gener per la Secció de Triatló del Cerdanyola Club d’Hoquei.

La primera edició del Duatló de Cerdanyola ha reunit a més de 400 participants. Amb un espectacular circut de bicicleta pel Parc Tecnológic de la població vallesana, s’ha realitzat la primera prova de duatló de carretera amb la participació del soci del Club,Joan Josep Artero, en una jornada que li ha servit de preparació de cara al Campionat Estatal de la especialitat que tindrà lloc a València el proper mes de març, va realitzar una molt bona actuació.

Artero ha realitat un temps total de 1h05’48 en els tres trams del recorregut, format per 5 Km. de cursa a peu, 20 Km. en bicicleta i 2,5 Km. de cursa a peu. Els parcials van ser els seguents: 19’16 – 36’24 -10’08

En aquesta competició van participar uns 400 esportistes. Artero, segon veterà en arribar a la meta, va assolir el lloc 96 de la classificació general absoluta.

artero-foto-200x300

Artero finalitzant la prova.

Imatge de la sortida

Imatge de la sortida