ALEX ARELLANO A LA SELECCIÓ CATALANA

ALEX ARELLANO A LA SELECCIÓ CATALANA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campionat d’Espanya de Cros

 

L’atleta del Club, Alex Arellano formarà part de la Selecció Catalana que participarà en el Campionat Estatal de cros del proper 11 de març.

La competició es celebrarà a Mérida (Badajoz), i enguany, serà l’edició número 100 d’aquest Campionat individual.

A l’Alex, que està travessant un bon moment de forma, el podrem veure de nou per la petita pantalla del Teledeporte de TVE però, en aquesta ocasió, no el veurem amb els colors verd-i-blanc, ja que lluirà la samarreta de la Selecció Catalana.

Volem destacar que aquesta temporada, l’Alex, va ser segon al Cros del Baix Montseny del desembre passat i primer en el Cros de Sant Celoni del mes de gener. A les darreres setmanes en el Control d’Hivern va ser guanyador en els 10.000m assolint el Rècord Social i la marca mínima de participació en els Estatals a l’Aire Lliure.

EL RÈCORD

La seva marca de 32.22.2 en els 10.000 metres en pista, constitueix una de les millors marques en tot l’Estat espanyol de la present temporada.

LA QUALITAT HUMANA

També hem de ressaltar la seva gran qualitat humana, ja que, com a entrenador, ha combinat la seva col·laboració a l’Escola d’Atletisme amb els seus estudis i entrenaments, sempre que li ha estat possible.

Felicitats per la Selecció i molts ànims per al Campionat, Alex !