LA FESTA SOCIAL AMB EL SOPAR DEL CLUB

LA FESTA SOCIAL AMB EL SOPAR DEL CLUB

El divendres 20 de gener es va celebrar la I Festa Social amb el Sopar del Club. Unes 40 persones entre socis, amics i col·laboradors es van reunir al Restaurant La Vall del Montseny per festejar la Nit dels Atletes del Baix Montseny.

La Festa va tenir uns components gastronòmics que els assistents van poder gaudir amb satisfacció. L’ambient social va estar a l’altura de les circumstàncies, els atletes van ser els autèntics protagonistes en una vetllada on, en tot moment, va imperar un clima molt agradable i positiu.

La Junta Directiva al complet, va guiar les diferents activitats programades. Després de la intervenció del Sr. President, agraint a tots els assistents la seva presència i amb una breu explicació del procés de constitució del Club, va presentar als diferents membres del Consell Directiu, valorant de manera molt positiva la tasca que cadascun d’ells ha realitzat en aquest curt període d’existència, fent possible assolir els objectius marcats per als 2011 amb la materialització de totes les activitats programades.

A continuació, es va procedir a lliurar uns diplomes i uns obsequis als joves atletes del Club i finalment, es va procedir al sorteig de regals entre els assistents.

No hi va faltar tampoc, el brindis amb la copa de cava, un brindis per al futur desenvolupament del Club que, dia a dia, va arrelant-se i prenent consistència.

LA NIT DELS ATLETES DEL BAIX MONTSENY

Els atletes van ser els que més van fruir de la Festa, Judith Cadórniga, Fanta Cissé, Paula Soler, Carla Gallego, Gerard Granje, Laia Sáez, Aleix Serra, Ivan Soler, Rocio Cortés, Helena Granje i Natàlia Soler, van ser atletes creditors de la distinció que se’ls hi va lliurar.

Per altra banda, es va realitzar un reconeixement als entrenadors, Joan Granje i Adrià Gabarrón per la tasca que estan duent a terme, inculcant als joves atletes el necessari esperit esportiu, educatiu i de bon comportament i respecte en les competicions.

Una vetllada molt agradable on es va fomentar el “caliu de Club” i es van promoure noves iniciatives que en un futur immediat seran una autèntica realitat.

RESUM FOTOGRÀFIC

Fotos: Judith Cadórniga i Laia Saéz, recollint els premis lliurats pels membres de la Juta Directiva, Marta Ibáñez, Adrià Gabarrón i Adrià Galin.

IMG_0172-copia-300x225

IMG_0170-copia