11ena. FESTA DE L’ESPORT

11ena. FESTA DE L’ESPORT

El nostre Club participa en la 11ena. edició de la Festa de l’Esport que tindrà lloc el proper dissabte 2 de juny al Parc Pau Casals de Santa Maria de Palautordera, organitzat per la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Els propers 2 i 3 de juny es celebra la desena “Festa de l’esport“.

La Diputació de Barcelona, en cooperació amb els ajuntaments i l’Agrupació Territorial dels Consells Esportius de Barcelona, organitza aquesta gran festa esportiva de caire recreatiu i popular.

Una festa que durà l’esport a les instal·lacions esportives, places i espais naturals de les poblacions participants. Hi podreu trobar pedalades, curses, caminades, jocs tradicionals, gimnàstiques suaus…. activitats de tota mena i per a tots els públics.

Des de la Diputació de Barcelona es treballa en xarxa amb els municipis per impulsar el benestar i la qualitat de vida de la ciutadania en tots els àmbits. És per això que es pensa que l’esport és una eina d’integració, educació i participació. Una eina saludable i motivant.

El Club Atletisme Baix Montseny participa i col·labora en aquesta FESTA DE L’ESPORT 2012.

S’han programat unes activitats populars consistents en una cursa de velocitat, una de tanques, un llançament i un salt. Totes aquestes activitats es duran a terme des de les 10 hores del matí i fins a la 1 del migdia.

El dissabte 2 de juny, al Parc Pau Casals oferim una possibilitat de practicar l’atletrisme d’una forma lúdica i recreativa. Els nostres monitors estaran en disposició de cronometrar i mesurar les actuacions atlètiques des dels més petits als més grans.

CARTELL-FESTA-DE-LESPORT