11 RÈCORDS DEL CLUB EN LA JORNADA D’INTEGRACIÓ

11 RÈCORDS DEL CLUB EN LA JORNADA D’INTEGRACIÓ

Un total d’11 nous Rècords del Club és el balanç de l’actuació dels nostres atletes en la competició del dissabte 11 de maig a la pista de Sant Celoni.

Aquests han estat els protagonistes més destacats del dissabte que han actualitzar la Taula de Rècords Socials del Club. Erik Fugarolas (2), Axel Garcia (1), Anna Rodríguez (2), Anais Fugarolas (3), Sergi Rodríguez (1), Fanta Cise (1) i Albert Galin (1)

A mesura que avança la temporada els nostres atletes van assolint confiança i amb els entrenaments que realitzen van millorant els seus resultats.

L’atleta mes jove del Club, Erik Fugaroles, de la categoria Minis, ha deixat constància del seu entusiasme realitzant un salt de llargada i una carrera de 50 metres que constaran a la taula de Rècords Socials com millors marques per la seva edat.

A la categoria de Prebenjamins, Axel Garcia amb un salt de llargada de 1,99 m. i un temps de 9.2 es consolida com un futur esprinter. Anna Rodríguez, 10.0 en els 50 metres i 2.00 en el salt de llargada.

En les Benjamines, Anais Fugarolas, ha demostrat el progrés que realitza en els entrenaments i ha obtingut 11.5 en els 60 metres, 2,16 en el salt de llargada i 5.94.1 en els 1.000 metres.

Entre els alevins cal destacar el Rècord de Sergi Rodriguez en el salt de llargada amb un registre de 2,82 m.

La cadet, Fanta Cise, en aquesta ocasió a millorat el seu Rècord en el salt d’alçada deixant-lo en 1,45

El Juvenil, Albert Galin en la seva primera participació en els 800 m. ha instaurat el Rècord Social en 2.44.6

Imatge de Carla Gallego i Fanta Cise a la prova dels 100 m.l.

Imatge de Carla Gallego i Fanta Cise a la prova dels 100 m.l.